LAJMI I FUNDIT:

Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Exquisa dhe Miree marrin çmimin e Lidershipit në Tregun e Djathrave

Dy brendet e jashtëzakonshme gjermane, Miree dhe Exquisa kanë marrë Çmimin për Lidership në Tregun e Djathrave në Gjermani.

Këto dy brende që janë brende prestigjioze jo vetëm në tregun gjerman, por në mbarë tregun evropian – janë prezente tash e sa vite në vendin tonë.

Ky çmim është dëshmi e jashtëzakonshme për pranueshmërinë e produkteve dhe vlerat ushqyese që ato ofrojnë për konsumatorët.

Krem djathi, një produkt i dashur i qumështit, ka parë një prani dhe rritje të jashtëzakonshme në tregun gjerman dhe atë kosovar. I njohur për strukturën e tij kremoze dhe aplikimet e gjithanshme, krem djathi është një element kryesor në familjet tona dhe një përbërës jetik në kuzhinat si tradicionale ashtu edhe moderne.

Me një vetdije në rritje për shëndetin te konsumatorët, ka një preferencë në rritje për krem djathin me përmbajtje të reduktuar yndyre dhe përfitime funksionale të shtuara si probiotikët. Kërkesa për opsionet e krem-djathit natyral janë gjithashtu në rritje, e pa dyshim se Exquisa dhe Miree kontribuojnë shumë me shumëllojshmërinë e produkteve të tyre, prezente në tregun e Kosovës.

Produktet lidere, Exquisa dhe Miree mund t’i gjeni në rrjetet e marketeve në mbarë Kosovën kurse distributor i autorizuar i tyre ekskluziv për vendin tonë është Kosmonte Foods Sh.P.K.