LAJMI I FUNDIT:

Është ky tipi më i keq i femrës që do ta takosh: Nxirre menjëherë nga jeta jote!

Është ky tipi më i keq i femrës që do ta takosh: Nxirre menjëherë nga jeta jote!

Po, e dimë saktë se për cilin person po flasim, prandaj ndërmerr diçka

Reklama

Të gjitha femrat së paku njëherë në jetë pranë vetes kanë pasur ujkonjën, e cila fsheh mirë karakterin e vet gjakpirës në petkun e qengjit të ëmbël dhe të pafajshëm.

Disave u nevojitet kohë më e gjatë, disave më e shkurtër që të kuptojnë se si pikërisht ato janë pikërisht “gjahu”, mirëpo derisa keni vendosur të jeni me një të tillë, konsiderohuni me të drejtë me fat, sepse keni siguruar qetësinë e paparë shpirtërore, transmeton Telegrafi.

1. Femra e cila urren miket e veta

Pikërisht fjala është për femrat, të cilat janë xheloze ndaj mikeve të tyre për 101 arsye, mirëpo për vetëm një arsye të vetme akoma shoqërohen me to.

Ajo ende do të shkruajnë komplimente në “Facebook” dhe do të lënë zemra nën Instagram, mirëpo edhe njëkohësisht do të urrejnë, apo aq më keq: njëra do të urrejë, ndërkaq tjetra këtë mbase kurrë nuk do ta mësojë.

2. Femra e cila shëron komplekset

Ajo me ju do të jetë më së miri, derisa të kuptojë që jeni kërcënim potencial të statusit të saj, posaçërisht nëse nuk është tepër e lirë, mirëpo ende dëshiron të fshehë atë fakt nga eprorët e saj. Versioni edhe më i keq? Madje edhe nëse nuk ndihet e kërcënuar nga ju, ajo dëshiron jo vetëm t’jua vështirësojë ditët e punës, por edhe t’jua shndërrojë në ferr.

3. Femra e cila me të gjithë ka raporte të mira

Askush nuk mund të jetë i mirë me të gjithë, sepse shumë shpesh dy personalitete përplasen sikur dy titanë, ndërsa njëra patjetër duhet të dalë fitimtare, sepse opsion tjetër nuk ka.

Kështu me disa njerëz do të keni raporte të shkëlqyeshme dhe të sinqerta, me të tjerët jo, dhe koha është që ta pranoni këtë nën idenë “jeta”, sepse këtu nuk ka absolutisht asgjë të keqe.

4. Femra e cila mendon që është më e mirë se të gjitha

Edhe pse më së shpeshti nuk ka arsye që të sillet ashtu, vetëbesimi i saj është i madh deri në qiell dhe pikërisht nuk e dini se deri ku arrin ai vetëbesim, sepse nuk shihni nga të gjitha ato re të errëta, të cilat janë mbi ju, kur jeni me të.

Kështu do të jeni në situatë që të njihni femra shumë më atraktive, më të afta, më të mençura dhe më argëtuese, të cilave nuk u bie në mend që ta theksojnë atë deri në atë masë, e lëre më t’i lërë të tjerat, për të cilat mendon që kanë më pak vlera seç ka ajo. A keni pasur ndonjë të tillë në jetën tuaj? /Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë
Testi i IQ-së që duhet të kalojë çdo agjent i FBI-së: Marrin të njëjtat pilula, viktima gjithmonë vdes, jo vrasësi - Si?

Testi i IQ-së që duhet të kalojë çdo agjent i FBI-së: Marrin të njëjtat pilula, viktima gjithmonë vdes, jo vrasësi - Si?

Stil
Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Bëje vet
Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Bëje vet
Femrat që e kanë të vështirë të mbajnë lidhje dashurie janë të lindura në tri shenja të horoskopit

Femrat që e kanë të vështirë të mbajnë lidhje dashurie janë të lindura në tri shenja të horoskopit

Astrologji
A mund të thyeni rekordin? Vetëm dy fotografi janë identike, zbuloni se cila janë ato

A mund të thyeni rekordin? Vetëm dy fotografi janë identike, zbuloni se cila janë ato

Stil
Pjesa e dytë: Testin të cilin duhet ta kalojnë agjentët e FBI-së për t’u pranuar

Pjesa e dytë: Testin të cilin duhet ta kalojnë agjentët e FBI-së për t’u pranuar

Lifestyle
Kalo në kategori