Sulmet seksuale kohëve të fundit janë shpeshtuar në shumë vende të ndryshme të botës, dhe rasti i fundit është ai i një vajze nga Kina e cila sulmohet nga një emigrant mysliman që tenton ta përdhunojë.

Por ky emigrantët duke se nuk kishte menduar se sulmi seksual midis rrugës mund t’i kushtojë shtrenjtë, pasi që në momentin që kjo vajzë fillon të bërtas në ndihmë i dalin qytetarët, transmeton Telegrafi.

Derisa sulmuesi mundohet në fillim të shfaqet i dhunshëm me masën që i dalin në ndihmë vajzës së pambrojtur, më vonë ai e paguan shtrenjtë pasi e bëjnë për spital.

Emigranti i shtrirë në tokë nga grushtat e marrë, vazhdimisht goditej nga një qytetar i nervozuar të cilin mundoheshin ta ndalonin disa persona tjerë.

Dhe në fund të kësaj ngjarje shfaqet edhe policia, të cilët e prangosin emigrantin që tentoi të përdhunoi vajzën kineze. /Telegrafi/