Për 2-4 javë rezultatet do të jenë të dukshme

Femrat e urrejnë gushën më shumë se rrudhat. Dëshirojnë që ta eliminojnë sa më parë, mirëpo nuk është edhe aq e thjeshtë. Mirëpo, këto pesë ushtrime me siguri do t’ju ndihmojnë.

Ndonjëherë pesha e tepërt nuk është rezultat i gushës, por i dobësimit të muskujve të qafës. Për këtë shkak, në rend të parë, është me rëndësi që ata muskuj të forcohen.

Këto janë disa ushtrime efikase të cilat do t’ju ndihmojnë që t’i tonifikoni muskujt e mjekrës suaj, të qafës dhe të nofullave, transmeton Telegrafi.

Ke gushë? Me ndihmën e këtyre pesë ushtrimeve do ta zgjidhësh këtë problem Ke gushë? Me ndihmën e këtyre pesë ushtrimeve do ta zgjidhësh këtë problem

Reklama

Ushtrimet përfundimisht duken qesharake dhe me siguri do të mendoni që nuk kanë efekt. Mirëpo, si edhe muskujt e tjerë të trupit, mund të tendosen.

Reklama

Ndiqni hapat të cilët ju tregon kjo damë dhe për 2–4 javë rezultatet do të jenë të dukshme.

/Telegrafi/