Nuk ka asgjë të keqe nëse dëshironi të shtoni pak më shumë forcë dhe definicion në fizikun tuaj.

Nëse keni kërkuar mënyra për të hequr qafe peshën e tepërt, ka disa ushtrime të thjeshta që do t’i ndihmojnë të tonifikohen pa pasur nevojë të ngrini një peshë të vetme të rëndë.

Instruktorja e fitnesit Cassey Ho ndan një numër këshillash stërvitore në faqen e saj të internetit, Blogilates, plus faqet e saj TikTok dhe Instagram.

Në video, Cassey tregon pjesën e poshtme të krahut të saj ndërsa në një mbishkrim shpjegon mënyrat për të tonifikuar tricepsin tonë. Ajo gjithashtu sqaron se këto nuk janë një mënyrë e lehtë për të dalë nga një stërvitje e mirë, pavarësisht reputacionit të vazhdueshëm.

Shihni videon më poshtë për ushtrimet e ilustruara:

@blogilates

Your triceps will be 💀. #summer #summerworkout #pilates #fitness

♬ Oops!…I Did It Again – Britney Spears