Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim njofton se sot ka qenë aktive në terren, në shuarjen e zjarrin në Likovë. Me dy aeroplanë janë hedhur 35 tonë ujë te fshatrat Matejçe dhe Nikushtak të komunës së Likovës.

“Me këtë zjarr, i cili është njëri nga disa zjarret javëve të fundit, lirshëm mund të themi se gjendja në shtet është alarmante”, thonë nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim, njofton Telegrafi Maqedoni.

Sërish shpërthen zjarr në Likovë Sërish shpërthen zjarr në Likovë

Ata shtojnë se zjarret gjatë kësaj periudhe të vitit janë shtuar si asnjëherë më parë.

Për këtë shkak, DMSh ju bën apel qytetarëve të mos ndezin fushat./Telegrafi/