Frymëzuar nga atletët të cilët çdo herë e jetojnë sportin e tyre, por edhe ata që janë gjithmonë të gatshëm për sfida të reja, adidas Athletics ka krijuar një verzion të ri të veshjeve Z.N.E, duke ruajtur cilësinë e jashtëzakonshme dhe dizajnin e njohur.

Ndër ata që do ta veshin duksin ZNE këtë vjeshtë janë lojtari me famë botërore i Real Madrid Karim Benzema, teniserja e njohur spanjolle dhe numri 3 në listën WTA Garbinje Muguruza, lojtari i futbollit Amerikan nga Teksasi Texan DeAndre Hopkins dhe instruktorja e fitnesit Juli “Jaws” Nelson.

Duksi i ri nga adidas lejon që të jeni gati për aksion në një pjesë sekonde pas vetëm një lëvizjeje të thjeshtë. Zingjiri është i projektuar special që është jashtëzakonisht i lehtë për t’u hapur.

Jeni apo jo të sfiduar brenda apo jashtë fushës, duksi i ridizajnuar ndihmon atletë të ruajnë paqen dhe të mbrojnë veten nga presioni:
“Si sportist, është jashtëzakonisht e rëndësishme për mua të ndihem rehat, por gjithashtu edhe të ndihem se në çdo moment mund të kapërcej çdo pengesë që gjej në rrugën time. “Si sportist, është jashtëzakonisht e rëndësishme për mua të ndihem rehat, por gjithashtu edhe të ndihem se në çdo moment mund të kapërcej çdo pengesë që gjej në rrugën time.

Duksi i ri Z.N.E nga Adidas më mundëson që të përgjigjem shpejtë ndaj çdo sfide, kështu që fokusi mund të jetë pa pushim në gjërat që janë vendimtare për arritjen e rezultateve më të mira” tha lojtari me famë i Real Madrid Karim Benzema.

Adidas Z.N.E Release Hoodie Fast Release është në dispozicion në dyqanet e Sport Vision. Për më shumë informata vizitoni pikat e Sport Vision ose faqen zyrtare në Facebook. Gjithashtu mund të kontaktoni numrin e tel: +377 45 226 800