LAJMI I FUNDIT:

A don me fitu një udhëtim falas për në Stamboll?

A don me fitu një udhëtim falas për në Stamboll?

A don me fitu një udhëtim falas për në Stamboll?

Nëse po, mundësin më të mirë ja i ofron këndi Jaffa Dredhëz i cili
gjendet në Albi Mall.

Krejt çka duhet ju të bëni është ta vizitoni këtë kënd dhe ta realizoni një foto.
Foton duhet ta publikoni në rrjetin tuaj social me mbishkrimin

#QefimaimadhseStambolli.

Kujdesu që foto është të jetë publike dhe mos të ketë like jo real.

Stambolli ju pret më 14 Shkurt! /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar