“Dokufest” ka hapur thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën e Filmit Dokumentar 2020.

“’DokuFest’ fton të gjithë nxënësit e shkollave të mesme, që të aplikojnë për kampin dimëror ku do të aftësohen për të xhiruar filma të cilat do të shfaqen në edicionin e ardhshëm të festivalit. Deri më tani, shtatë gjenerata të nxënësve kanë kaluar nëpër shkollën e filmit dokumentar dhe që nga viti 2013 janë prodhuar mbi 36 filma të shkurtë që trajtojnë tema të ndryshme shoqërore”, thuhet në njoftimin e “Dokufestit” në Facebook.

Linku për aplikim është: Këtu.