Ka shumë dizajne kreative për thonj, por disa artistë kanë menduar se thonjtë duken edhe më të veçantë kur bartin ndonjë histori.

Mjafton t’i shikoni disa prej këtyre dizajneve të thonjve dhe do ta kuptoni shprehjen se një foto vlen sa njëmijë fjalë.

Telegrafi më poshtë ju sjell disa shembuj se si dizajni i thonjve mund të tregojë shumë pa pasur ndonjë shkronjë në ta.

View this post on Instagram

I got a bunch of stamping equipment from @bundlemonster a few days ago and here's one of the manis I created with them 😁 I kinda feel like this is "cheating", but stamping is actually very tricky to get a hang of 😅 Anyway, you can use my coupon code ✨ANELI✨ for 10% off bundlemonster.com (direct link in bio!) 😎 ~ I actually also free-handed the building on my ring finger with some black acrylic paint and my 'berry wine' nail art brush from @winstonia_store 🎀 You can get 10% off winstoniastore.com with my code ✨ANELI✨ ~ Follow me on snapchat (username: anelithatsme 👻) to see my nails before everyone else 😏 ~ Stamping plates used: BM-414 BM-S303 #bundlemonster ~ Polishes used: @bundlemonster 'noir black' Sally hansen 'kook-a-mango', 'peach of cake' Opi 'i just can't cope-akabana', 'matte topcoat' Essie 'good to go'

A post shared by Nails + Tutorials :3 (@ane_li) on Mar 23, 2016 at 4:26am PDT

View this post on Instagram

Not too happy with this one.. 🙊

A post shared by Nails + Tutorials :3 (@ane_li) on Feb 18, 2014 at 6:17am PST