Me iniciativën e ’Mural Fest Kosova’, në Prishtinë po punohet murali kushtuar Divës së muzikës sonë, Nexhmije Pagarusha!

Siç na tha drejtoresha Zj. Lebibe Topalli dhe piktorja e ngjyrave pranverore, Znj. Pranvera Sylejmani, ky gjest është vetëm një cicërimē e vogël, kushtuar zërit të rrallë të Ikonës sonë, të pavdekshmes, Nexhmije Pagarusha!

Projekti është mbështetur nga komuna e Prishtinës!

Murali, pritet të inaugurohet të premtën, në orën 15-të, afër Operës së Kosovës!

‘Lavdija e saj nuk ka nevojë për asgjë. E jona, ka nevojë për të’!

P.S. Muralin, kushtuar Nexhmije Pagarushës, po e realizon, profesoresha e Akademisë së Arteve të Barcelonës, Zj.Alba Fabre!

Reklama

Sh. F.

/Telegrafi/