LAJMI I FUNDIT:

Ditëlindje e paharrueshme – një vit i VitaLand

Ditëlindje e paharrueshme – një vit i VitaLand

VitaLand – këndi më i madh i lojërave në Kosovë, vikendin që shkoi festoi njëvjetorin me një ditë plot argëtim dhe surpriza. Fëmijët dhe të rriturit shijuan aktivitetet e shumta që ofroheshin – si dhe dhuratat dhe surprizat e panumërta. 

Në ditëlindjen e parë të VitaLand fëmijët kërcyen në trampolina, fluturuan në ajër me ZipLine – si dhe kaluan kohë edhe në këndin e topave

Të vegjlit e shijuan këtë festë pa masë, i pranishëm ishte edhe një cirk që mahniti dhe argëtoi pa fund ata. 

VitaLand ka qenë një sukses i madh që kur hapi dyert vitin e kaluar – por është bërë shpejt në destinacionin kryesor për familjet dhe miqtë, duke ofruar një vend të sigurt dhe argëtues për fëmijët e të gjitha moshave që luajnë dhe eksplorojnë botën e magjishme të VitaLand. 

VitaLand – një botë me aventura dhe kënaqësi për të dashurit tanë 

VitaLand është më shumë se thjesht një park lojërash. Është një botë aventure dhe kënaqësie për të dashurit tanë. Këtu, fëmijët mund të eksplorojnë aktivitetet dhe lojërat e shumta që ofrohen. 

Por, VitaLand është më shumë se kaq – është gjithashtu një vend i mrekullueshëm për prindërit që të lidhen me fëmijët e tyre. Prindërit mund t’i bashkohen argëtimit dhe t’i ndihmojnë fëmijët e tyre të krijojnë kujtime që do të zgjasin gjithë jetën. 

Përveç aktiviteteve të shumta, VitaLand ofron gjithashtu një sërë lehtësish për familjet, duke përfshirë këndin e ushqimi, tualetet dhe zona ndërrimi. Kjo e bën atë një vend të përshtatshëm dhe të këndshëm për të kaluar ditën. 

Krejt janë knaqë në ditëlindjen e parë të VitaLand – hajde edhe ti provoje, e argëtohu pafund!