0Shares

Shoqata e Bujqve Prodhues të Grurit të Kosovës e Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) organizon konferencë, kushtuar për “Mbrojtjen e Prodhimit Vendor të Grurit dhe masat e nevojshme”.

Konferenca mbahet në lokalet e Odës Ekonomike e Kosovës, në ora 11:00. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)