Jeep ka bërë të ditur që do ta kthejë në prodhim xhipin Wrangler, me shumë ndryshime pozitive, por nuk ka bërë të ditura detajet.

Pamjet e bëra nga reporterët që kërkojnë vetura të reja, tregojnë se është një makinë me vendin për mallra, që mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet, transmeton Telegrafi.

Për dallim nga makinat e ngjashme që kanë nga pesë ulëse, ky model i ka katër dyer dhe tavani është nga xhami.

Nën kapak pritet të ketë motorin 3.6-litra V6, ndërsa nuk dihet shpejtësia me të cilën mund të lëvizë.

Sipas të gjitha gjasave, mund do të lansohet në fillim të vitit 2019. /Telegrafi/