0Shares

Gjirafa50.com vjen me një risi tjetër që ka të bëjë me kujdesin ndaj konsumatorëve.

Kësaj radhe për çdo blerje mbi 50 EUR në Gjirafa50, ju hyni në lojë për të fituar një PS4, me Joystick dhe tri lojëra, që të gjitha falas.

Loja zgjatë vetëm dy ditë. Të dielën (nesër), në ora 23:59 përfundon dhe të hënën, në ora 18:00, me video (live) bëhet përzgjedhja e blerësit fitues.

Kjo lojë është postuar në faqen e facebook-ut të Gjirafa50, si më poshtë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)