Pronarja e një shtëpie mbeti me fytyrë të skuqur kur derisa tentoi të përshëndet fqinjin, aksidentalisht ngriti lart fustanin – dhe tregoi më shumë se që duhej.

Olivia Gomez kishte dalë për të hedhur mbeturinat, por kur pa fqinjët e rinj vendosi të ndalet për t’i përshëndetur, transmeton Telegrafi.

Megjithatë ky veprim paksa i kushtoi, pasi kur ngriti dorën për t’i përshëndetur, çantën që e mbante ia ngriti edhe fustanin – duke i treguar fqinjëve më shumë se që duhej.

Ngjarja ka ndodhur në Warrington, Cheshire të Anglisë, kurse infermierja 26-vjeçe u filmuar nga kamerat e sigurisë të instaluara në pronën e saj.

Këto pamje u bën virale menjëherë pas publikimit të tyre në internet, madje disa thoshin se do të kishin dëshirë të jenë fqinj të saj. /Telegrafi/