Joshua McKenzie është dënuar nga një gjykatë në Sussex të Anglisë, sepse ka kryer vozitje të rrezikshme si dhe ka kërcënuar një shofer tjetër.

Derisa ndodhej në autostradë, 36 vjeçare e ule në minimum shpejtësinë e furgonit dhe i dilte përpara një makinë, e që duhej të ndalonte në mënyrë që të shmangte përplasjen, transmeton Telegrafi.

Megjithëse ishte mbi 100 kilometra në orë, Vauxhall Corsa është dashur ta ulte shpejtësinë në 40 kilometra në orë, që të mos bënte aksident.

Në një moment, McKenzie e ka nxjerrë edhe një shkop bejsbolli dhe e kërcënoi shoferin e veturës, pa asnjë arsye edhe pse vet e pengonte pa nevojë.

Pamjet e marra nga kamera e makinës, kanë bërë që McKenzie të shpallet fajtor dhe të dënohet me nëntë muaj burg. Meqenëse e pranoi fajin, atë e lanë të lirë me kusht për 18 muaj.

Brenda 12 muajve të ardhshme, atij nuk i lejohet të vozitë, derisa duhet të kryejë 180 orë punë pa pagesë për komunitetin dhe të paguan gjobën prej 150 eurosh. /Telegrafi/