LAJMI I FUNDIT:

Çka do të bëhesh kur të rritesh e të piqesh? Jogobella feston 25 vjetorin!

Çka do të bëhesh kur të rritesh e të piqesh? Jogobella feston 25 vjetorin!

Çka do të bëhesh kur të rritesh dhe të piqesh?

Jogobella?

Natyrisht se Jogobella, dashuria e parë e secilit prej nesh qe jemi rritur dhe e secilit fëmijë që po rritet me Jogobellan.

Të gjithë bashkë u rritëm me jogurtin e frutave tonë më të preferuar, duke na ofruar momente lumturie pafund – tash e 25 vite.

25 vite jogurt i shëndetshëm, 25 vite kënaqësi, 25 vite me ekstra copëza frutash – 25 vite me Jogobella, jogurtin që qëndron pashlyeshëm në kujtimet e momenteve tona më të bukura.

Jogobella me ekstra copëza frutash prodhohet në laboratorët e Zott, nga nutricionistët me renome në Gjermani nga qumështi më i mirë i kullotave gjermane. Frutat që përdoren për të prodhuar një Jogobella janë krejtësisht të freskëta.

Përzierja e përvojës së ekspertëve gjerman në qumështoren Zott dhe elementeve të shëndetshëm prodhon magjinë Jogobella, që shijohet në çdo shtëpi dhe me të cilën rritet çdo fëmijë. Me të cilën vazhdojmë të rritemi të gjithë ne.

25 vjet Jogobella…

/Telegrafi/

Artikull i sponzorizuar