NFT janë trendi më i ri teknologjik ku po investohen milionat.

Por çka në të vërtetë janë NFT dhe sa janë duke u zhvilluar në Kosovë ato?

Emisioni “7 Ditë me Panxhën” ka përgatitur një storie për t’u dhënë përgjigje këtyre pyetjeve.