TRIP TAXI, është kompania më e re n’qytet me veturat më të reja në treg të llojit Hyundai TUCSON dhe Peugeot 301 që ju ofron kënaqësinë kur lëvizni nëpër destinacionet tuaja brenda dhe jashtë territorit të Kosovës, me shërbime mjaft cilësore, me çmime të volitshme, staf profesional.

Mbi të gjitha siguria kujdesi dhe profesionalizmi që ofrojmë bëjnë që çdo klient të jetë n’Trip të mirë gjatë kohës kur janë me TRIP TAXI, andaj mbaje vetën n’TRIP e thirre TRIPIN.

Çdo udhëtim me TRIP TAXI nime është TRIP!

Thirre TRIPIN!

+383 44 10 10 50

+383 45 10 10 50

+383 48 10 10 50

Free call
0800 10 10 5