LAJMI I FUNDIT:

Cilat janë 11 arsyet pse duhet të bëheni pjesë e ClimateLaunchpad? 

Cilat janë 11 arsyet pse duhet të bëheni pjesë e ClimateLaunchpad? 

ClimateLaunchpad është gara më e madhe në botë për ide biznesi të reja, në të mirë të mjedisit, e cila ka hapur aplikimet për herë të parë në Kosovë.

Nëse jeni një individ, një grup ose një biznes dhe keni një ide të gjelbër biznesi, APLIKONI TANI! Mos u shqetësoni nëse nuk keni ende një plan biznesi. Ose nëse ideja juaj është akoma në anën e pasme të një pecete. Ju jeni të mirëpritur të bashkoheni.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe ndiqni 11 arsyet motivuese për t’u bërë pjesë e kësaj gare.

Për informata më të detajuara dhe aplikim: climatelaunchpad.org/countries/kosovo

Artikull i sponzorizuar