I ndërtuar në tërësi, një muaj para prezantimit, duket se është gati për një xhiro

Muajin që vjen, apo më saktësisht më 18 korrik, është data kur Chevrolet C8 Corvette do të prezantohet para publikut, transmeton Telegrafi.

Meqenëse deri më tani e kemi parë duke u testuar, si dhe është prezantuar format që do të prodhohet bashkë me datën e lansimit, dihet dukja që do të ketë.

Pasi që shtresat për kamuflazh, vështirësojnë shumë procesin e editimit dhe krijimin e formatit të përafërt, atëherë nuk dihej se si duket origjinali.

Artisti modifikimit të veturave, Charles Cronley e ka bërë pikërisht këtë, duke e dizajnuar në mënyrë virtuale, sikur të jetë para një garazhi.

Ilustrimi duket shumë i vërtetë, sa që duket të jetë lansuar pëkërisht nga Chevrolet, që ta tregojë dukjen e C8 Corvette. /Telegrafi/