Gjatë përfundimit të paradokohshëm të Javës së modës në kryeqendrën amerikane të stilit, nëpër rrugët e metropolit të famshëm kalohet nga revyja në revy

Kanë shëtitur me dhjetëra femra me veshje shumë mbresëlënëse – gjë që nuk është asgjë e pazakonshme për Nju-Jorkun, transmeton Telegrafi.

Njujorkaset gëzojnë famën përgjithësisht për më të guximshmet ndër adhurueset e modës në gjithë botën (natyrisht, duke mos e llogaritur Japoninë). Prandaj nuk jemi befasuar me zgjedhjen e tyre të kombinimeve gjatë Javës së modës, por jemi inspiruar.

Ato vërtet dinë t’i kombinojnë rrobat në mënyrë imagjinuese.

As që do të ishim kujtuar, me siguri as nuk do të kishim marrë guximin t’i bartim të gjitha këto kombinime.

Megjithatë, në përgjithësi veshjet e tyre duken vërtet shkëlqyeshëm dhe natyrisht shumë moderne.

/Telegrafi/