Pishinë të mbyllur me sauna, fitnes, restaurant, supermarket e kopsht për fëmijë: Kompleksi Linda Premium Residence po pëson një transformim të pabesueshëm.

Duke filluar me një ndryshim të madh edhe në infrastrukturë, komplekset të cilat janë duke u ngritur në Veternik, në Prishtinën e re janë të rrethuar me izolim të jashtëm me lesh guri, fasadë ventiluese, dritare PVC me 3 xhama termoizoluese katër-stinor, ndarje në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik.

Al Trade Center është nisë me një vizion dhe filozofi që do të transformojë jetesën dhe karakteristikat e veçanta të cilat i posedon po që i japin rehati dhe qëndrueshmëri banesave.

Disa nga karakteristikat që iu ofron Linda janë:

-Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjës qëndrore: atë lokale me energji elektrike dhe atë të ngrohjës nga Termokosi.
-Sistemi smart home që ka për qëllim ta lehtësojë jetesën në përditshmëri.
-Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar.
-Parking të jashtëm dhe nëntokësor rehati për banorë.

Pamje të mrekullueshme janë të garantuara nga terracat e mëdha të penthouse dhe banesave.

E veçantë është se terracat nuk janë të bezdisshme aspak, e te Linda Premium Residence banesat janë të planifikuara ashtu që të shijoni secilin moment në terracën tuaj pranë gjelbërimit dhe qetësisë.

Keni zgjedhje të jashtëzakonshme për të blerë një banesë që e keni ëndërruar gjithmonë dhe ta rregulloni ashtu siç keni dashur ta ktheni në banesën e ëndrrave tuaja.

Çka është e juaja, është vetëm e juaja pasiqë mund edhe ta dizejnoni në brendësi sipas dëshirës apo trendeve që i përcjellni. Një vendim që merret me kujdes në jetë ndikon edhe si do ta jetoni jetën, të kënaqeni edhe në prezencën me familjen tuaj.

Për t’u bërë me banesë në Linda Premium Residence, duke kontaktuar në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar