Varianti i errët i buzëkuqit të famshëm duket më së miri kur pjesa tjetër e fytyrës grimohet minimalisht, teni është i shkëlqyeshëm dhe i barabartë, ndërsa qerpikët dhe vetullat janë pak të definuar

Nuk është e domosdoshme të zbukuroni pjesën tjetër të fytyrës me nuanca më të forta nëse buzëkuqi është një ton i kuq i errët, transmeton Telegrafi.

Në mënyrë që buzët të mos duken të vogla, është mirë të vizatoni skajet me një laps të së njëjtës nuancë para buzëkuqit.

Për një vëllim vizualisht më të fortë, provoni një shkëlqim në ngjyrë trëndafili të errët, do t’ju japë shkëlqim dhe një përshtypje magjepsëse.

Buzëkuqet më të errët duken mrekullueshëm në kombinim me një model flokësh retro.

Linja e dushit në kapakë të syve do ta kompletojë pamjen për një dalje në mbrëmje.

Buzëkuqi më i errët shpesh vjen në një variant mat, i cili than buzët, prandaj është mirë t’i përgatisni buzët. /Telegrafi/