Një njeri që ka kanalin e tij në YouTube ka bërë një eksperiment.

Warped Perception, kanali në YouTube kësaj radhe ka ardhur me një video tjetër interesante, shkruan Telegrafi.

Kamerën e famshme GoPro-në e montuan brenda një gome të veturës që digjet plotësisht, derisa të shpërthej goma.

Ky ishte një eksperiment shumë interesant, unë kurrë nuk kam parë goma derisa ato të digjen dhe të shpërthejnë teksa janë të montuara në një veturë.

Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se si goma digjet e tëra, por kësaj radhe ju mund ta shihni nga një kënd ndryshe, dhe atë nga brendësia e gomës. /Telegrafi/