LAJMI I FUNDIT:

B&M ofron Trajnim dhe certifikim për Operuesit e Vinçave, Auto Vinçave, Pirunierëve, Ashensorëve të ndërtimit

B&M ofron Trajnim dhe certifikim për Operuesit e Vinçave, Auto Vinçave, Pirunierëve, Ashensorëve të ndërtimit

B&M Sh.p.k, Institucion i akredituar dhe validuar nga Autoriteti Kombëtarë i Kualifikimeve ofron Trajnim dhe Certifikim për Operuesit e Vinçave, Auto Vinçave, Pirunierëve, Ashensorëve të ndërtimit dhe të ngjajshëm të nivelit III sipas Kornizës Kombëtare të Kualifikimeve.

Në industrinë e ndërtimit, operatorët e vinçave luajnë një rol vendimtar në përfundimin me sukses të projekteve. Përdorimi i një vinçi kërkon një nivel të lartë aftësie dhe saktësie dhe është thelbësore që operatorët t’i nënshtrohen trajnimit të duhur për të siguruar funksionimin e sigurt dhe efikas të pajisjes.

Kualifikimi Kombëtar Profesional (D) me 4 kredi të AAP

Qëllimi i këtij kursit të trajnimit është edukimi dhe certifikimi i kandidatëve. Programi i trajnimit dhe certifikimit i B&M i përmbahet standardeve dhe rregulloreve të industrisë për të siguruar që operatorët të marrin trajnimin më cilësor. Trajnimi do të kryhet nga instruktorë me përvojë, të cilët kanë njohuri dhe ekspertizë të pasur në industrinë përkatëse.

Këto trajnime janë unike dhe të akredituara nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve. Misioni i institucionit është të fuqizojë individët përmes programeve cilësore të trajnimit që rrisin aftësitë dhe njohuritë e tyre. 

Programi i trajnimit dhe certifikimit të B&M për operatorët e vinçave, auto vinçave, pirunierëve, ashensorëve të ndërtimit dhe të ngjajshëm është një investim i vlefshëm në zhvillimin e karrierës së individëve në industrinë e ndërtimit. Duke përfunduar këtë program, pjesëmarësit mund të rrisin aftësitë e tyre, të përmirësojnë perspektivat e tyre të punës dhe të kontribuojnë në një kulturë sigurie në vendin e punës. 

Angazhimi i B&M ndaj përsosmërisë dhe profesionalizmit e veçon atë si ofruesin kryesor të trajnimit për operatorët e vinçave, auto vinçave, pirunierëve, ashensorëve të ndërtimit dhe të ngjajshëm dhe siguron që operatorët të jenë të përgatitur mirë për të përmbushur kërkesat e këtij profesioni sfidues dhe shpërblyes.

Thelbësore është që ju të merrni trajnimin e duhur për të maksimizuar potencialin në operacionet tuaja të përditshme.

Për më tepër info kontaktoni në: 

+383 49 429 421 | +383 49 757 314

bmshpk12@gmail.com

bm-solutions.biz

Në trend Ekonomi

Më shumë
Aplikimi i taksës për tokën demotivon bujqit, pritet të dëmtohet prodhimi në Kosovë

Aplikimi i taksës për tokën demotivon bujqit, pritet të dëmtohet prodhimi në Kosovë

Ekonomi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Kalo në kategori