Shtëpia e Ankandeve Kosova organizon ankandin e drejtpërdrejtë(Live) me vetura të UNHCR-së.

Shikimi i veturave organizohet deri me datën 25 Korrik, kur dhe organizohet ankandi i drejtpërdrejte (LIVE) ne orën 12 në lokalet e Shtëpisë të Ankandeve. Duhet të bëhet depozita nga €500 për çdo veturë qëofertohet për të marrë pjesë.

main image

– Depozita mund të bëhet paraprakisht ne xhirollogarinë e Shtëpisë të Ankandeve apo me kesh në ditën e ankandit
– Në rast se nuk fitoni, depozita ju rimbursohet menjëherë
– Në rast se fitoni ju kompensohet në çmim tëblerjes
– Në qoftëse jeni fitues i veturës dhe refuzoni të vazhdoni, humbet depozita
– Ditën e ankandit duhet të paguhet 25% e çmimit të shitjes së veturës
– 75% i mbetur paguhet të hënën pas ankandit
– Veturat janë të pa doganuara

IMG_6826

Kontakti
Nr. i Tel: 045 600 050
Web: www.ankandet.com
Facebook: www.facebook.com/ankandet
Email-adresa: info@ankandet.com
Adresa: Ndërtesa Illyria, Rruga Prishtinë-Graçanicë, Veternik, Prishtinë, 10060, Kosovë (1km mbas Hotel Gorenjes në anën e majt)

IMG_6823

Artikull i sponsorizuar