Çfarëdo që planifikoni këtë vikend, mos e harroni ofertën që vjen nga Adidas & Reebok.

20% zbritje në dyqanet e DARDANIA Sport në Prizren dhe Gjilan.

Koleksioni më i ri i përcjellë edhe me modelet ikonë nga Adidas dhe Reebok vijnë me 20 % zbritje.

Në dyqanet e DARDANIA Sport në Prizren dhe Gjilan gjatë tri ditëve do të keni mundësi të njoftoheni edhe me teknologjitë e avancuara në veshmbathje që vijnë nga Adidas dhe Reebok.

Ndajeni kohën tuaj për këtë super ofertë, e cila do të vlejë për ditën e premte, të shtune dhe të dielën! /Telegrafi/