Brendi Comodita Home, për “Black Friday” vazhdon me zbritjet deri në 70 për qind. Oferta vlen deri të dielën, më 26 nëntor.

Klientët me këtë rast kanë mundësinë të përfitojnë nga zbritja me 50 për qind për të gjithë dyshekët Comodita.

Çmime të parezistueshme do të ketë për produktet e kualitetit të lartë në kategoritë e gjumit, të kuzhinës, aksesorëve, banjove, produkteve për fëmijë e shumë të tjera…

Mos e humbni rastin të përfitoni nga ofertat që ju ofron vetëm Comodita Home.

Për më shumë detaje – për produktet dhe lirimet – klikoni: KËTU. /Telegrafi/