LAJMI I FUNDIT:

Binance ofron blerjen e kriptovalutave me kartë krediti

Binance ofron blerjen e kriptovalutave me kartë krediti

Bursa më e madhe në botë për nga volumi tregtar Binance, tha se në bashkëpunim me firmën Izraelite të pagesave Simplex do të aktivizojë blerjet përmes kartave të kreditit Visa dhe MasterCard.

Reklama

Si fillim në Binance mund të blihen vetëm kriptovalutat Bitcoin, Ethereum, Litecoin dhe Ripple dhe pastaj këto monedha mund të këmbehen me 151 monedha të tjera ofruar nga bursa, përcjell Telegrafi.

Industria e kriptovalutave konsiderohet se është ende në fazat fillestare dhe pjesa më e madhe e pasurisë në botë është në para prej letre.

Simplex do të merr tarifë prej 3.5 për qind të transaksionit dhe çdo përdorues ka një kufi ditor prej 20 mijë dollarë dhe 50 mijë dollarë në muaj. /Telegrafi/