Besart Selimi ishte protagonist i lojës “60 sekonda” në Interex që kësaj radhe u mbajt në Prizren.

Besarti fitoi mundësinë për të marrë pjesë në këtë garë që është shndërruar tashmë edhe në një atraksion.

Ai për 60 sekonda mblodhi 336 euro e 20 cent dhe fokusin e kishte te produktet higjienike.

“Isha i emocionuar në fillim të lojës. Falënderoj Interexin për mundësinë dhe i uroj 15 vjetorin e ditëlindjes”, u shpreh Besart Selimi.

Telegrafi përcolli këtë ngjarje në formë të drejtpërdrejt teksa Interexi vazhdon të qëndrojë afër konsumatorëve.