Aktori dhe regjisori, 48 vjeç, ndihmoi në krijimin e një bizhuteri të veçantë për ditëlindjen e 52 -të të Jennifer Lopez, duke siguruar që momentet romantike nuk ishin gjithçka që ai i dha për ditën e saj të madhe.

Ai punoi me markën Foundrae për të krijuar një gjerdan sharmi me varëse sentimentale që zbulojnë detaje në lidhje me marrëdhënien e tyre.

“Me pjesën krijuar nga Ben për Jennifer, ajo komunikoi qartë dashurinë e tyre, por është gjithashtu një kujtesë e kapacitetit të tyre për ndryshim dhe rritje”, tha Beth Bugdaycay, drejtoreshë krijuese dhe bashkëthemeluese e Foundrae, për gjerdanin e artë, i cili paraqiste një seri diamantesh të mbushura me kuptime të ndryshme.

Affleck zgjodhi medaljone të shumta për gjerdanin e ditëlindjes së bukuroshes së tij, duke përfshirë një që simbolizonte “qëndrueshmërinë”, të cilën Bugdaycay e përshkruan si “të egër, të bollshëm dhe të papërmbajtur”.

Ai gjithashtu zgjodhi lule që “ushqehen me pasion dhe vazhdojnë të lulëzojnë, madje edhe në errësirë, kundër fatkeqësive”, por nuk mund të ndahen nga gjembat, duke përfaqësuar “rrezikun që marrim përsipër për diçka që duam, për të jetuar jetën plotësisht pa rezerva”.

Jennifer Lopez vendos varësen “Ben” pas fundjavës së ditëlindjes me Affleck Jennifer Lopez vendos varësen “Ben” pas fundjavës së ditëlindjes me Affleck

Dhurata e ditëlindjes së Lopez nuk është bizhuteri e saj e vetme kushtuar lidhjes së saj të re të dashurisë, pasi ajo gjithashtu debutoi një varëse “Ben” pas festës së saj të ditëlindjes, megjithëse është e paqartë nëse ishte një dhuratë nga Affleck.

Me një bizhuteri tani kushtuar dashurisë së tyre, ndoshta hera e dytë do të zgjas përgjithmonë për Bennifer. /Telegrafi/