A keni menduar ndonjë herë se si është mas leti me fitu një Iphone X pa pas ndonjë kosto financiare?!

E natyrisht që jo, është pija energjike Red Rain ajo që mendon për juve.

Krejt çka ju duhet juve është të vini dhe të na vizioni në këndin atraktiv Red Rain në Albi Mall apo në sheshin “Zahir Pajaziti”, duke treguar vetën me këndin e lojërave dhe duke dëshmuar veten se dinë me ndërtu kullën e Eiffel-it me letrat Red Rain, të qëllosh në kosh basketi ose qëllosh se çka fshihet brenda kutisë magjike dhe kandidohu për iPhone X.

Tërheqja e fituesit do të bëhet në mënyrën më transparente.

Bëhu pjesë e kampanjës më atraktive në vend.

iPhone X të pret deri me 30 shtator. /Telegrafi/