Derma Laser, nëpërmjet aparaturës më të avancuar të depilimit të përhershëm të qimeve nga Alexandrite  Motus AX, e cila është cilësuar si prodhuesi më i mirë i laserit estetik në Evropë, ofron falas një GIVEAWAY.

Revolucion i vërtetë në depilimin e përhershëm!

FITO GIVEAWAY 1+1

NJË PËR TY, DHE NJË PËR KËDO QË TI ZGJEDH

Bëhu pjesë e lojës dhe  to depilim të përhershëm #FALAS nga Derma Laser

Rregullat e lojës janë:

1.Follow @dermalaser.pr ne Instagram

2.Tag 5 persona të cilët duhet të bëjnë follow @dermalaser.pr në Instagram

3.Pro le fallce, dhe komentimi i përsëritshëm nuk merrët parasysh

Ky #GIVEAWAY i dedikohet personit që  ton + 1 shtesë nga  tuesi që zgjidhet për depilim. Zgjedhja e  tuesit do bëhet me datën 21.03.2023 në ora 18:00 përmes aplikacionit.

Themeluar nga American Clinic “Dr.Behar Kusari”

Karakteristikat e Motus AX:

– Rehati totale dhe pa dhimbje. Sistemi i ftohjes së kontaktit dhe kalimet e përsëritura me impulse të ulëta të energjisë shkaktojnë një ngrohje graduale duke shmangur dhimbjen dhe efektet anësore.

– Efikas dhe i sigurt për të gjithë llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurat e errëta deri tek qimet më të imëta ③ Shpejtësi e lartë e aplikimit  (duke arritur frekuencën prej 5Hz) dhe numrin e ku zuar të trajtimeve të nevojshme. ④ Kursim energjie = Kosto e ulët

Disa nga rezultatet e mahnitshme të DEKA Alexandrite Motus AX.

Disa nga rezultatet e Alexandrite Motus AX

Për më shumë informacione:

Adresa: American Clinic | Dr.Behar Kusari

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj (km3)

Tel: 044 30 40 40

E-mail: info@american-art.net