Është zyrtare: Apple iPad Pro i ri po del në treg më 21 maj 2021, dhe të dy modelet janë në dispozicion për para-porositje tani.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, blerësit kanë mundësinë e zgjedhjes ndërmjet dy madhësive për iPad Pro 2021 të ri – një model 11 inç ose model më i madh 12,9 inç.

Drejtori ekzekutiv i Apple, Tim Cook, lansoi pajisjet dhe produktet e reja në ngjarjen drejtpërdrejt muajin e kaluar.

Ndryshe, tifozët u ngacmuan me detaje rreth iPad Pro të ri duke përfshirë që tableti ka pasur disa azhurnime të mëdha, me më të madhin duke qenë përfshirja e çipit M1, i cili u pa për herë të parë në MacBooks më të fundit të Apple.

Shtimi i çipit M1 të dizajnuar nga Apple sjell një hap të madh në performancë, duke e bërë iPad Pro pajisjen më të shpejtë të këtij lloji.

IPad-et do të përfshijnë gjithashtu porte shtesë për lidhjen e monitorëve dhe lidhjes 5G.

IPad i ri 12.9 inç përmban teknologji mini-LED për cilësi XDR – perfekt për transmetimin e shfaqjeve tuaja të preferuara të Netflix.

Sipas mediave britanike, klientët mund të zgjedhin midis iPad Pro 11 inç ose iPad 12,9 inç, dhe ju mund të porositni paraprakisht të dy tani ose të prisni për datën zyrtare të lëshimit në treg më 21 maj 2021.

Çmimi fillon nga 749 £ (860 euro) për iPad Pro 11 inç dhe nga 999 £ (rreth 1150 euro) për iPad 12,9 inç. /Telegrafi/