Platforma më e avancuar në vendin tonë për blerje të produkteve ushqimore online, Begmart.com dhe këtë e dëshmon edhe rëndësia që kjo platformë u jep produkteve specifike dhe personave me kërkesa specifike.

Begmart.com me rreth 100 brende dhe mbi 1 mijë produkte ka kategorizuar në mënyrë të detajuar në bazë të llojit të tyre.

As zbritjet e aksionet e ndryshme nuk mungojnë në Begmart.com dhe paramendoni… të gjitha ju vijnë në shtëpi!

E veçanta kësaj radhe është kategoria VEGAN për produktet e dedikuara vegane që ndahen në:

• Produktet Vegane
Pijet Vegane

Begmart.com këto produkte i sjell:

Drejt në shtëpinë tuaj
Transport FALAS
Me automjete frigoriferike që siguron freskinë e produkteve

Begmart.com ka ftuar publikisht ata që ndihen veganë të shkruajnë në faqen zyrtare të Begmart dhe do të pranojnë pako dhuratë me produkte vegane për porositë që i bëjnë.