Bashkëbisedim, pa biseduesin

“Më trego” është dokumentari i cili do të realizohet përmes tregimeve dhe përjetimeve të njerëzve të 12 shteteve të botës.

Regjisorja Norika Sefa e cila jeton në Çeki, në një intervistë për RTV21 tha se kanë hapur një linjë telefonike ku qytetarët mund të tregojnë në mënyrë spontane sesi po kalojnë në këtë kohë pandemie.

Konceptin e saj, regjisorja e shpalos në videon si më poshtë. /RTV21/

#PDTM #regjisore #NorikaSefa “Më trego” dokumentari pjesë e së cilit mund të jesh edhe ti

#PDTM #regjisore #NorikaSefa “Më trego” dokumentari pjesë e së cilit mund të jesh edhe ti

Publiée par RTV21 sur Lundi 27 avril 2020

#PDTM #regjisore #NorikaSefa “Më trego” dokumentari pjesë e së cilit mund të jesh edhe ti

#PDTM #regjisore #NorikaSefa “Më trego” dokumentari pjesë e së cilit mund të jesh edhe ti

Publiée par RTV21 sur Lundi 27 avril 2020

#PDTM Si do të realizohet dokumentari #Mëtrego” flet regjisorja

#PDTM Si do të realizohet dokumentari #Mëtrego” flet regjisorja

Publiée par RTV21 sur Lundi 27 avril 2020