LAJMI I FUNDIT:

Banka Ekonomike shpërndanë dhurata për fëmijët e shoqatave të ndryshme

Banka Ekonomike shpërndanë dhurata për fëmijët e shoqatave të ndryshme

Banka Ekonomike pati privilegjin e shpërndarjes së dhuratave tek Shoqatat e Down Sindromit, Shoqatës së të Verbëve, Shoqatës së Hendikosit, në qendrat kryesore të Kosovës dhe kemi shpresën që kështu, sadopak, arritëm të shpërndajmë shpirt festiv dhe lumturi për këta fëmijë të mrekullueshëm.

Ne mbetemi të përkushtuar në ngritjen e vetëdijësimit dhe përgjegjësisë sociale të shoqërisë sonë.

GËZUAR FESTAT!

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Banka Ekonomike
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

KEDS ndërton linjën e re mbi 60 km në Gjakovë, përfitojnë rreth 10 mijë qytetarë

Ekonomi
Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Banka Ekonomike
Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Ekonomi
Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI - Universum International College

Gjithçka që duhet të dini rreth partneritetit mes Arizona State University dhe UNI - Universum International College

Banka Ekonomike
Kalo në kategori