Prishtina po begatohet me një prej komplekseve më madhështore në mbarë Evropën Juglindore – Linda Premium Residence nga Al Trade Center.

Madhështia arkitekturore e kryeqytetit po vjen me shumë risi, që ndryshon mënyrën e të jetuarit dhe përzgjedhjes së vendit ku do ta kaloni jetën tuaj.

Blerja e banesës së re është një nevojë domosdoshme e kohës, për të cilën do t’iu falënderojnë edhe nipat e mbesat.

Zakonisht bëhen keqkuptime se blerja e banesës së re ka një kosto të lartë – por kjo nuk është aspak e saktë, pasi që jeta e rehatshme dhe të gjitha kushtet janë të plotësuara si në vendet perëndimore.

Janë katër arsye të plota të mëdha pse ju duhet të zgjedhni blerjen e banesës së re, sidomos atë në kompleksin Linda Premium Residence:

1. Hapësirë funksionale dhe të përshtatshme për familje
2. Terracë për çlodhje dhe reflektim
3. Sistemi smart home, teknologji e lartë drejt një jetese më të lehtë
4. Stabilitet dhe siguri

Këto janë vetëm disa prej arsyeve kryesore pse duhet të zgjedhni banesën e re, e cila vërtet nuk ka çmim mjaftueshëm të lartë për të justifikuar vlerën që ka për jetën tuaj në formë afatgjate.

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe qendrën e Prishtinës.

Për t’u bërë me banesë të re kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +38344976777, +38349777127,+38349318676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

artikull i sponsorizuar