Nuk thuhet kot “sezona e re, oferta e re”,  dhe sidomos kur vjen bashkë me pranverën ndonjë ofertë lulëzuese sikur pranvera.

Automita si çdo herë duke prirë me oferta dhe risi për klientelën, kësaj here bashkë me pranverë po vjen edhe oferta “Pranvera ma e mirë”.

Përfitoni nga oferta duke përzgjedhur njërën nga veturat shumë të pëlqyera: Renault Clio, Renault Conquest, Renault Captur apo Dacia Duster.

Renault Clio mund ta merrni për vetëm 190 euro në muaj, Renault Conquest për vetëm 381 euro dhe Dacia Duster për vetëm 196 euro.

E bashkë me veturën ju merrni FALAS edhe:

 – Ceramic coating për mbrojtje të ngjyrës
 – 1 rezervuar derivate
 – 1 vit Kasko gratis

AutoMita ju siguron qe kjo te jete “pranvera me e mire”.

Për ti parë veturat nga afër vizitoni sallonin Automita – Prishtinë!

Kontaktoni në: 045 500 588 & 045 645 666