Modeli DB11 i krijuar nga prodhuesi britanik Atson Martin, ishte menduar se është bazuar në DB9 dhe është zëvendësim i tij.

Reklama

Por, kjo është hedhur poshtë, ngaqë ky model është tërësisht i ri, madje po konsiderohet nga kompania si makina që është pjesë e planit të shekullit të dytë, transmeton Telegrafi.

Me këtë veturë, që ka pamje të bukur dhe është shumë e fuqishme, pretendohet të fillohet një epokë e re në automobilizëm, që do të revolucionarizojë industrinë në tërësi.

Filmimi i postuar më poshtë, e tregon në detaje makinën që kushton rreth 200 mijë euro, si dhe derisa është në lëvizje. /Telegrafi/

Reklama