LAJMI I FUNDIT:

Artisja e vetullave Fjolla Beka mahniti të pranishmit në Masterclass

Artistja më e mirë e vetullave Fjolla Beka, mahniti të pranishmit me talentin e saj në eventin Masterclass, që u organizua në Klan Arena, Prishtinë.

Në masterclass-in e saj të shumëpritur në Klan Arena, të pranishëm në event ishin edhe shumë VIP, ndër ta këngëtarja Kida, Agnesa Vuthaj, Xhuli Nura, Sara Hoxha si dhe shumë të tjerë. 

Fjolla Beka, një vizionare e vërtetë në botën e bukurisë, me syrin e saj të mprehtë për detaje dhe prekje artistike, ka transformuar mënyrën se si ne i përceptojmë dhe formësojmë vetullat tona.

Fjolla ndau ekspertizën dhe sekretet e saj, duke e drejtuar audiencën drejt përsosmërisë së vetullave. Nga fillestarët tek profesionistët aspirues, pjesëmarrësit krijuan një përvojë gjithëpërfshirëse me këshilla, teknika dhe njohuri të vlefshme.

Në këtë masterclass, Fjolla demonstroi teknikat e saj të formimit të vetullave, duke treguar qasjen e saj të përpiktë për të arritur harkun, bishtin dhe simetrinë e përgjithshme të përsosur. Ajo theksoi rëndësinë e personalizimit të çdo vetulle për t’iu përshtatur veçorive unike të një individi, duke theksuar fuqinë transformuese të vetullave të rregulluara mirë.

Por masterclass-i i Fjollës ishte më shumë se thjesht një mësim në formësimin e vetullave. Ajo prezantoi para audiencës produktet e vetullave, një sërë mjetesh kozmetike që mund të lartësojnë çdo lloj vetulleje. Fjolla ndau produktet e saj të preferuara dhe shpjegoi se si të përdoren ato në mënyrë efektive për rezultate mahnitëse.

Ajo theksoi ndikimin që vetullat e rregulluara mund të kenë në pamjen e përgjithshme dhe vetëbesimin e dikujt. Me personalitetin e saj të ngrohtë dhe tërheqës, Fjolla inkurajoi të pranishmit të përqafojnë bukurinë e tyre unike dhe të eksperimentojnë me stile të ndryshme të vetullave.

Të pranishmit u larguan të frymëzuar dhe të fuqizuar me njohuri të reja dhe një perspektivë të re për artin e vetullave. Masterclass-i i parë i Fjolla Bekës në Klan Arena ishte padyshim një moment historik në karrierën e saj, duke forcuar statusin e saj si një artiste dhe mentore kryesore e vetullave.