Drejtoresha e Akademisë së gjyqtarëve dhe prokurorëve, Aneta Arnaudova nuk pajtohet me ‘Raportin e KE-së’ që e kritikonte punën e gjykatave, përcjell Telegrafi Maqedoni.

”Të gjithë reformat që i kemi bërë deri tani janë sipas pikave që i përmba mesazhi i komitetit GRECO. BE duhej të merrej edhe me punën e PSP-së. BE ka pasur edhe disa pika që duhej të krikonte, siç është për shembull, propozimet e Pribe-së.” thotë Arnaudova.

Përndryshe, KE e ka komentuar edhe punën e PSP-së ku thuhet se ka qenë nën presion nga politika./Telegrafi/

Ky është Raporti i KE-së për Maqedoninë Ky është Raporti i KE-së për Maqedoninë