Për një kohë të gjatë, ka pasur shumë informata të pa konfirmuara dhe lajme të ndryshme se çfarë do të përmbajë produktet e Apple që prezantohen brenda këtyre ditëve.

Në nja aktivitet të zhvilluar vitin e kaluar, Jeff Williams, që është nje gra drejtuesit kryesor të kompanisë, e ka prezantuar Apple Watch Series 4, që ka mundësi të kryejë elektrokardiograme shumë të suksesshme, transmeton Telegrafi.

Me afrimin e Worldwide Developers Conference, është bërë e ditur se në këtë orë të zgjuar do të shtohet edhe opsione për kontrolle shëndetësore, që do e ndryshonin mënyrën e përdorimit përgjithmonë.

Organizimi që fillon nesër, pritet të lanson Watch OS, që është një prej qëllimeve kryesore të Apple, për përparësitë e shuma shëndetësore që do t’i ofrojë.

Madje, thuhet që do të shfytëzohet edhe nga mjekët, ndërsa do t’ju rekomandojnë pacientëve që të përdorin një orë të tillë. /Telegrafi/