Organizimi më i rëndësishëm vjetor i Apple, që po zhvillohet në teatrin Steve Jobs filloi me prezantimin e softuerëve dhe shërbimeve, derisa pajisja e parë që u prezantua ishte iPad i ri me 10.2 inç.

Derisa është më i gjerë se kurrë më parë, pasi modeli i mëparshëm ishte 9.7 inç, gjenerata shtatë e iPad çipin e Apple A10 Fusion, që për herë të parë ofron mbështetje për lapsin Apple Pencil, transmeton Telegrafi.

Në pajisjen që është ndërtuar 100 për qind nga alumini i ricikluar, është integruar edhe një pjesë e zgjuar, që i mundëson të lidhet me tastierën Smart Keyboard.

Ky iPad që është më i gjerë dhe më i fuqishëm, që është lansuar dhe mund të porositet që nga tani kushtojë 297 euro. /Telegrafi/