Njëra nga të mbijetuarat nga aksidenti tragjik në Bullgari Zulejha Jasharovska për “Alsat” tha se në momentin e aksidentit ajo ishte në gjumë dhe se nuk mban mend shumë gjëra.

“Nuk mbaj mend shumë gjëra. Isha ulur mbrapa dhe në momentin tragjik ishte duke fjetur”, tha Jasharovska.

Ajo tha po ashtu se ka tentuar ta thyej xhamin por nuk ia ka dal.

Gjithashtu rrëfen se kur është zgjuar e ka parë vetën në tokë.