LAJMI I FUNDIT:

Aksidenti i autobusit në Bullgari

194 Artikuj

Sot vazhdoi gjykimi ndaj “Besa trans”

Sot vazhdoi gjykimi ndaj “Besa trans”

Gjyqësi
“Besa Trans”, Prokuroria dhe mbrojtja me qëndrime të kundërta

“Besa Trans”, Prokuroria dhe mbrojtja me qëndrime të kundërta

Maqedonia e Veriut
Rasti “Besa Trans”, sot dëshmojnë përfaqësuesit e Doganës

Rasti “Besa Trans”, sot dëshmojnë përfaqësuesit e Doganës

Gjyqësi
“Besa Trans”, sërish anulohet seanca gjyqësore

“Besa Trans”, sërish anulohet seanca gjyqësore

Gjyqësi
Gjykimi për “Besa Trans” do të vazhdojë më 31 mars

Gjykimi për “Besa Trans” do të vazhdojë më 31 mars

Gjyqësi
Antikorrupsioni: Qeveria të kërkojë përgjegjësi nga Spasovski për tragjedinë e ”Besa Trans”

Antikorrupsioni: Qeveria të kërkojë përgjegjësi nga Spasovski për tragjedinë e ”Besa Trans”

Maqedonia e Veriut
Një vit nga aksidenti tragjik i autobusit në Bullgari ku humbën jetën 45 persona nga Maqedonia

Një vit nga aksidenti tragjik i autobusit në Bullgari ku humbën jetën 45 persona nga Maqedonia

Maqedonia e Veriut
Një vit nga tragjedia në Bullgari, familjarët kërkojnë zgjerimin e hetimeve

Një vit nga tragjedia në Bullgari, familjarët kërkojnë zgjerimin e hetimeve

Gjyqësi
Gjykimi për rastin “Besa Trans”, menaxheri nuk ndjehet fajtor

Gjykimi për rastin “Besa Trans”, menaxheri nuk ndjehet fajtor

Gjyqësi
Në Maqedoni fillon gjykimi për rastin “Besa Trans”, aksidenti ku humbën jetën 45 persona

Në Maqedoni fillon gjykimi për rastin “Besa Trans”, aksidenti ku humbën jetën 45 persona

Gjyqësi
Konstatohen parregullsi në autostradën “Struma”, rasti “Besa Trans” futet edhe në gjykatat e Sofjes

Konstatohen parregullsi në autostradën “Struma”, rasti “Besa Trans” futet edhe në gjykatat e Sofjes

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, anulohet seanca e parë për rastin “Besa Trans”

Maqedoni, anulohet seanca e parë për rastin “Besa Trans”

Gjyqësi
Presidenti Pendarovski vendosi kurora me lule në vendin ku ndodhi aksidenti tragjik në Bullgari

Presidenti Pendarovski vendosi kurora me lule në vendin ku ndodhi aksidenti tragjik në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Prokuroria e Shkupit dorëzon aktakuzë ndaj kompanisë “Besa Trans” dhe drejtuesit të saj

Prokuroria e Shkupit dorëzon aktakuzë ndaj kompanisë “Besa Trans” dhe drejtuesit të saj

Maqedonia e Veriut
Sot bëhet ekspertizë e re në autostradën ku u aksidentua autobusi i “Besa Trans”

Sot bëhet ekspertizë e re në autostradën ku u aksidentua autobusi i “Besa Trans”

Maqedonia e Veriut
Bastisja në Policinë Financiare të Maqedonisë është bërë pas paraqitjes në lidhje me rastin e “Besa Trans”

Bastisja në Policinë Financiare të Maqedonisë është bërë pas paraqitjes në lidhje me rastin e “Besa Trans”

Maqedonia e Veriut
Familjarët e viktimave në aksidentin në Bullgari: Xhaferi na e shton dhimbjen, pse nuk lejon hetim parlamentar?

Familjarët e viktimave në aksidentin në Bullgari: Xhaferi na e shton dhimbjen, pse nuk lejon hetim parlamentar?

Maqedonia e Veriut
Tragjedia në Tetovë dhe ajo në Bullgari nuk do të diskutohen në Komisionin parlamentar anketues

Tragjedia në Tetovë dhe ajo në Bullgari nuk do të diskutohen në Komisionin parlamentar anketues

Maqedonia e Veriut
Petrov: Nga provat dhe ekspertiza është vërtetuar fajësia e shoferit për aksidentin në Bullgari

Petrov: Nga provat dhe ekspertiza është vërtetuar fajësia e shoferit për aksidentin në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Tragjedia në Bullgari, familjarët e viktimave mund të ngrenë padi

Tragjedia në Bullgari, familjarët e viktimave mund të ngrenë padi

Maqedonia e Veriut
Aksidenti i autobusit në Bullgari: Familjarët e viktimave nuk i besojnë hetimit bullgar, rastin do ta dërgojnë në Strasburg

Aksidenti i autobusit në Bullgari: Familjarët e viktimave nuk i besojnë hetimit bullgar, rastin do ta dërgojnë në Strasburg

Maqedonia e Veriut
Hetuesit bullgarë: Shoferi është fajtor për aksidentin në Struma ku humbën jetën 45 persona

Hetuesit bullgarë: Shoferi është fajtor për aksidentin në Struma ku humbën jetën 45 persona

Maqedonia e Veriut
Media bullgare: Familjarët e viktimave në autobusin në “Struma” kërkojnë hetim paralel

Media bullgare: Familjarët e viktimave në autobusin në “Struma” kërkojnë hetim paralel

Maqedonia e Veriut
Po përfundon procedura hetimore për aksidentin tragjik në Bullgari ku humbën jetën 45 udhëtarë

Po përfundon procedura hetimore për aksidentin tragjik në Bullgari ku humbën jetën 45 udhëtarë

Maqedonia e Veriut