Gjenerata e re e kufjeve nga Apple, mund ta jenë edhe më të përsosura se që kemi pritur.

Lajmet e fundit bëjnë të ditur, se AirPods 2 do të mbushen pa tela nëpërmjet AirPower, që për 15 minuta, mund ta mbushë baterinë nga zero deri në 100 për qind, transmeton Telegrafi.

Burime pranë Max Weinbach, bëjnë të ditura se këto kufje mund të kenë përditësim të rëndësishëm, por se i kanë edhe dobësitë e veta.

Thuhet se AirPods 2 do të jenë shumë më të rënda se paraardhëset, që iu duhej gjysmë ore deri sa ta mbushnin baterinë.

Derisa pritet që të mbushen pa tela, të dhënat tjera do të mësohen në fund të muajit, kur Apple do ta zhvillojë një aktivitet për teknologji.

Në të njëjtin organizim, pritet të prezantohet edhe platforma e re për shfaqjen e videove, e ngjashme me Hulu dhe Netflix.

Ka mundësi që bashkë me të dhënat për AirPods 2 të prezantoje edhe një iPad të ri, por këto do të shfaqen në aktivitetin që Apple do ta organizojë në vjeshtën e këtij viti. /Telegrafi/