LAJMI I FUNDIT:

Ai ju ka tradhtuar me mikeshën tuaj? Katër mënyra si të ringriheni

Ai ju ka tradhtuar me mikeshën tuaj? Katër mënyra si të ringriheni

Rifilloni nga zero. Lini pas urrejtjen dhe trishtimin. Është momenti për të rimarrë në duar jetën dhe ndjenjat tuaja

Reklama

Ai ju ka tradhtuar me shoqen tuaj më të mirë? Duket injoruese, por e vërtetë? Pikërisht kështu është. Faktet kanë më shumë rëndësi se fjalët: aksionet tuaja kanë treguar se ndjenjat e miqësisë dhe të besimit që kishte tek ajo që e konsideroje një mikeshë, nuk ishin në duart të sigurta.

Mos gjykoni dhe nuk do të ndjeheni të gjykuar – Qetësohuni. Lërini ata të flasin për ju dhe të vazhdojnë t’u japin rëndësinë e duhur, sepse kjo rrit fuqinë tuaj. Është e ndaluar të ndiheni fajtor në lidhje me gjërat e këqija që mund t’iu vijnë në mendje.

Merrni në dorë situatën dhe bëhuni protagonist i jetës tuaj. Kjo dhimbje do ju shërbejë t’iu hapë sytë mbi personin që mund t’i besoni në të ardhmen. Meshkuj të tillë është më mirë t’i humbisni menjëherë.

Jini e lumtur! – Çfarë rëndësie ka në qoftë se ajo ishte dashuri apo aventurë e lindur nga mërzitje apo argëtim? Të shpëtoni nga barra e fyerjeve, urrejtjes dhe zemërimit në kohë, është terapeutike.

Respektoni kohën tuaj, por mos bini në tundim për të jetuar në përputhje me historinë e tyre.

Një dashuri e vërtetë – Tani ajo që ju mendoni është një dhimbje e madhe. Zemërimi dhe trishtimi në kohë mund të jetë i padurueshëm dhe sheh çdo gjë zi. Jepini vetes kohë për të absorbuar dhimbje, pastaj fshini lotët dhe ringrihuni.

Ka mundësi që Princi i Kaltër të mos ekzistojë, por bota është e mbushur me njerëz të aftë për të dhënë dashuri, besim, të vërtetën. Meriton një dashuri në gjendje për të të bërë të lumtur.

Hakmarrja më e mirë është … lumturi! – T’i cilësosh të gjithë meshkujt gënjeshtarë dhe jo të besueshëm, është një mendim që vjen nga një zemër e plagosur dhe nuk është e vërtetë.

Gjëja më e vështirë është për t’u përshtatur me jetën e njerëzve të rinj. Ndonjëherë, partneri që na nevojitet, është i fshehur në mes të fytyrave që hasim çdo ditë, ata të cilët e dinë se si për të treguar butësi dhe dashuri me praninë e tyre dhe jo fjalë boshe apo dhurata të vlefshme. /Telegrafi/